Siapa kat sini minat Star Wars sila angkat tangan!!! Yeah!! (termasuk gua). Gua memang minat gila ngan Star Wars ni. Gua dah tengok sume movie dia. Gua banyak habiskan masa kat internet untuk mendalami ilmu Star Wars ini. Gua juga main game dia. Kalau apa yang gua buat tu tak dapat diklasifikasikan sebagai “minat gile”, gua sendiri tak tau apa yang nak jadi kat dunia ni.

Dunia Star Wars memang awesome. Character dia memang menarik. Kenderaan dia memang super cool. Salah satunya ialah AT-AT atau nama penuhnya All Terrain Armored Transport.

Kat atas ni gambar Kucing dan AT-AT model. Gua jumpa gambar ni kat tenet. Bila gua tengok e gambar ni, Gua jadi geram gile sebab dua-dua gua suka. Gua memang lama gila nak cari figure camtu nak buat collection. Setakat ni gua beli game dia dan patung bodo2 aje. Gua juga seorang ‘Cat Person’. Gua memang suka kucing.

Awesome picture!

-Love and Peace-

,

wtf-photos-videos-untitled14 

Love and Peace-


 
-Love and Peace-