Moral of the story: Looking like Justine Beaver is BAD for you and people around you.

-Love and Peace-

, ,

d3f7dd54f1887fad4febe312f4359e52 

Voldemort memang suka menari. Hips don’t lie bebeh!!!

-Love and Peace-

,

Why-I-Watch-Tennis_a75e274fba63b9ab83561c9997af0a97

-Love and Peace-

, ,

RIP-DENNIS-RITCHIE_312601405c23943ca83ab305ad97d931

,

Assalamualaikum and Salam sejahtera buat rakan-rakan bloggers…

Semenjak dua menjak ni gua memang takda masa langsung nak update blog. Nak bukak blog pon takde masa. Sekarang ni gua sedang sibuk nak menyiapkan research proposal. Gua sedang bercadang nk sambung Master. So terpaksa la buat research pasal topik yang gua nk buat tu. Hari2 kena membaca. Memang busy la gua sekarang ni. Furthermore gua juga buat keje part time. Nasib la hari ni gua tak busy sangat. Ada la sikit masa nk tulis menda ni kat blog.

Wish Me Luck guys!!!

 

-Love and Peace-

,