Which one would win?

Actually it is our choice =)

choice-love-money-demotivational-posters-1295846312 Picture source: Motifake

p/s: I can’t afford to buy love =) I rather buy new PS3 games =)

Love and Peace!

, , , ,

somali_pirate_2010Photo: American Common Defense Review (TM)

Kalo sebut pirates. Mesti ingat ala-ala Johnny Depp dalam cerita Pirates of Caribbean. Sekarang mana ada pirate camtu dah. Sekarang diorang dah pandai assault riffles. Kalo sebut pirate zaman moden, kita akan dengar pasal Somali pirates. Diorang rompak kapal-kapal kargo. Aku tak nak lah cerita panjang. Aku pon tak la tahu sangat.

Photo: southparkstudios

Kat sini aku just nak kongsi lagu Somalian Pirates Song daripada cerita  South Park yang lawak super itu.

Lagu ni memang best dan bahasanya agak tidak tertapis. Biase la South Park kan. Aku memang selalu kot layan lagu ni. Siap ade dalam ipod and phone aku lagi and pernah jadi ringtone aku buat sementara waktu.

Video source: Southparkstudios

Enjoy!

Peace

P/S: Saya takut sama lanun ooo. itu pasal saya tak naik kapal laut =)

I do not own the video. The video was hosted in another website. If you have problem, go the that website and ask them to remove it. After that go fuck yourself!

, , , , ,

I finally found the answer for the questions I posted before:

Asian chicks and their cute pose”

Finding the answer is not and easy task. Patient and endurance is the key points. The answer is subjective. Since it is subjective, I’m not gonna waste my time writing all those answers. How about a picture? with a hot asian babe? awesome right?

I think this picture kinda answer some of the questions. It’s not absolutely right. More like an opinion from western people’s perspective. Just a reminder, its not my own opinion. Some dude post it online:

asian-poses-cute-is-still-sexy-cubby-demotivational-posters-1292008775Picture source: Motifake

P/S: I still have no idea. What about the guys? anyone?

Give me your Idea!!!

Love and Peace!

, , , ,

Why do some (that I encounterer)  asian girls like to pose cute in their photos?

 

Please answer me!!! Please!!! I’m begging you.

I’m searching for answer myself.

Next time I’ll give the answer. I’ll try to ask around and post it after I get some time

Peace!

, ,

:Happy Tahun Arnab for Chinese dudes and babes yang kenal aku.

Aku super busy ngan interview baru-baru ni, so tak dapat nak update blog ni

Thanks to you guys yang sudi tegur aku kat shoutbox. Sorry sebab tak balas, nanti aku balas la sapaan korang =)

Sekarang tahap kesibukan aku dah lower sikit tapi still high.

Aku harap2 dalam dua minggu lagi dapat la aku start keje

Keje apa? Secret lah bebe. Takkan sume menda aku nak cakap kat sini kot =)

Mau entry baru? Banyak kot idea kau. nanti aku taburkan di permukaan blog ni. Tapi idea aku merapu semuanya. Blog ni pon memang tempat aku merapu pon =)

Lastly, Doakan kejayaan aku. Wish me luck.

Peace!

, ,