Ini adalah guitar effect pedal terbaru saya. Nama beliau adalah Polychorus keluaran Electro Harmonix. Beliau di lahirkan di New York City.
Beliau tidak hensem dan berkilau kilauam seperti pedal baru, tetapi bunyi yang dihasilkan oleh beliau sangat menusuk kalbu dan hati saya.
Kerana badan beliau yang dipenuhi karat atau dalam bahasa English 'rust', saya menamakan beliau "Rusty-kun"


Title: chocolate and shit
Chocolate and shit comparison:Rusty-kun look just like shit. Shit I tell you!

Kurt Cobain kerap menggunakan pedal ini
In the "Bleach/Nevermind" days, Kurt's effects were normally (from Kurt's point of view looking down, right to left): DS-1 (DS-2), Small Clone chorus. Later it would be the DS-2, SansAmp, Polychorus, Small Clone, for example. The Grunge would be between the DS-2 and the Sansamp.

Setting for Kurt's Polychorus.
To know further about this gear visit the Electro-Harmonix Website.

"No music No Dream"

Peace!






I've been dreaming to visit Strawberry Field at least once. Last winter break, my dream to go there came true at last.


Strawberry Fields is a  landscaped section in New York City's Central Park that is dedicated to the memory of musician John Lennon. It is named after the Lennon/McCartney song "Strawberry Fields Forever". The entrance to the memorial is located on Central Park West at West 72nd Street, directly across from the Dakota Apartments, where Lennon lived for the latter part of his life and where he was murdered. (wikipedia.org)


Ditemani kawan-kawan from Stevens, sampai juga saya di sana. Suasana Strawberry Field waktu winter tidak semeriah sewaktu spring dan juga summer. Saya berharap pada musim Spring nanti, saya akan berkesempatan pergi kesana sekali lagi.


Photo-photo ketika di sana:












"give peace a chance."
Until next time
Peace

Ini merupakan entry pertama for year 2010. Tahun baru? Owh yeah!! Dah lama peluang seperti ini aku tunggu. New year means new life kan? so aku sekarang sedang merangka agenda2 untok tahun ni. Lepas 3 minggu pikir sekarang baru dapat serba sedikit idea for what i'm gonna do this year.




  1. Reduce sleeping time ( aku dah terlajak tido byk kali, plus not good for health kan)
  2. Start main guitar balik. ( sebab byk masa free la)
  3. Compose at least one song. (harap2 la)
  4. Pegi liberty Island and ambik gambar dekat Statue of Liberty. (dah banyak kali pegi New York tapi tak pernah sampai sana)
  5. Beli camera or video cam. (For my evil plans. Huahahahah)
  6. Nak start collecting baju band.



Wish me luck guys!

Peace.