Hidup kita semua ni tak sama. Yang pasti guwa rasa apa-apa destinasi hidup kita, at the end kita just mahu kebahagian atau bahasa english, happiness. Hampir semua destinasi kita sama je which is to seek happiness, and satisfaction, tapi jalan menuju destinasi tu tak sama bagi semua orang. Ada orang yang sampai ke destinasi dia ngan mudah aje. Then, ada orang yang jalan dia panjang gila, pedih gila, penuh onak dan duri.

Bila guwa fikirkan balik, guawa rasa jalan yang guwa sedang tempuhi sekarang ni boleh dikategorikan sebagai jalan yang penuh berliku la. It’s going to be a long hard road ahead of me and I’m pretty sure of it. Ramai member-member guwa yang boleh dikatakan sudah achieve apa yang mereka idamkan. Tapi apa yang guwa impikan memang jauh lagi. Sometimes, terasa sesuatu dalam hati ni yang tak boleh guwa describe. Tapi gua tak kesah sangat lah. Nak buat macam mana kan, dah memang guwa yang pilih jalan ni. Guwa sangat berharap walaupon jauh destinasi, semoga perjalanan guwa tak terhenti sebelum sampai. Detour tu memang akan berlaku lah, tapi insyaAllah, guwa akan berusaha untuk sampai juga. Nampaknya, lambat lagilah guwa dapat kahwin…

6ec0475484dbc9ac20e320480200ef9e

-Love and Peace-

 

 

, ,

One Response so far.

  1. feyza says:

    good luck bob..!!
    aku tau ko boleh buat (cewahh mcm knl ko)
    lagipun ko hensem haha

Leave a Reply