Siapa kat sini minat Star Wars sila angkat tangan!!! Yeah!! (termasuk gua). Gua memang minat gila ngan Star Wars ni. Gua dah tengok sume movie dia. Gua banyak habiskan masa kat internet untuk mendalami ilmu Star Wars ini. Gua juga main game dia. Kalau apa yang gua buat tu tak dapat diklasifikasikan sebagai “minat gile”, gua sendiri tak tau apa yang nak jadi kat dunia ni.

Dunia Star Wars memang awesome. Character dia memang menarik. Kenderaan dia memang super cool. Salah satunya ialah AT-AT atau nama penuhnya All Terrain Armored Transport.

Kat atas ni gambar Kucing dan AT-AT model. Gua jumpa gambar ni kat tenet. Bila gua tengok e gambar ni, Gua jadi geram gile sebab dua-dua gua suka. Gua memang lama gila nak cari figure camtu nak buat collection. Setakat ni gua beli game dia dan patung bodo2 aje. Gua juga seorang ‘Cat Person’. Gua memang suka kucing.

Awesome picture!

-Love and Peace-

,

5 Responses so far.

  1. aku takut kucing :(

  2. aku tgok star wars mssa kecik je..tak ingt pon jln critany..huhu

  3. awesome....
    gua rindu kucing gua..sebijik mcm kucing dlm gambar tu...

  4. gua ingat pedang je.. jalan cite x ingat..

  5. sangat suke kucing...


    tapi malang nyer..kucing suke mati dalam jagaan aku... sedih!

    kena mandi bunge ni kot..haha

Leave a Reply