putrajaya sunset [Click image to view on my Flickr]

Tarikh Peristiwa: March 2011

Tukang ambik gambar: Bob Merley Terhebat

 

Seingat gua, hari Sabtu kot peristiwa ini berlaku. Gua sedang kebosanan lantas gua ajak rakan serumah gua, Mujahid Akrama berjalan-jalan ke Putrajaya yang permai itu. Kami ke sana untuk menghayati keindahan  waktu petang yang sungguh mengasyikkan itu. Kami solat Maghrib berjemaah di Masjid Putrajaya yang berwarna kemerah-merahan itu. Petang tu ramai kot manusia kat Putrajaya. Time nak solat berapa kerat je join. Apa nak jadi la duhai manusia di Putrajaya…

 

-Love and Peace-

P/S: Nantikan part yang seterusnya

, , , ,

19 Responses so far.

  1. wahhh..cantik owh view and pics ~

    ok copy " duhai manusia di Putrajaya " :))

    peace yaww..hehehe

  2. lawa2..

    kite suke amik gmbr kt pullman..lawa situ..heee

  3. Wow!!! amazing photo bro..memang hebat la vha..hehe

  4. cik pha says:

    seryes lawa laa ..

  5. Elie Lily says:

    wow! betul2 impressed ni! :)

  6. pernah pergi sini,,the place is beautiful.. :) but i can`t recall the view clearly..huhu

  7. indahnya ^^
    you're so good in taking pictures. good job! ^^

  8. awsom..=D

    itu nmanya manusia =D

  9. fiq. says:

    cantiknye close up,ala, mane la org mesia rajin jemaah..

  10. s.u.h.a says:

    hg patut letak "merley bebeh terhebat"

  11. Anonymous says:

    oh mmg ptang..next time ajak la jugak aku ber sepetang hehehe
    btw, nice pics...

    abu
    http://ashgive.blogspot.com/

  12. ok la,at least dalam beberapa kerat tu ada kau...tahniahhhh...

    :)

  13. manusia putrajaya,,apa nak jadi la dengan korang..ish3,,
    btw cantik gambar :P

  14. Caya la Bro...memang tangkap...

  15. Aduhai manusia...pic yang cantik

  16. ayanuts says:

    ske sgt dgn last ayat tu :)

Leave a Reply