663d4993afeb3fb187c7529929068055

Bukan setakat Batman, gua pon gila heppi bila ada orang belai dan gosok kepala gua (only bila girls yang gosok). Kalau anda sayang seseorang itu, gosoklah kepalanya dengan berus. Lihat sahajalah gambar di atas. Bukan main seronok Batman itu dikala kepalanya di gosok dengan berus gigi.

-Love and Peace-

10 Responses so far.

  1. yke??? hahahaha..nk try ahh :P

  2. hahahaha..
    lucu pula tgk pic batman tue..:p
    ok2..nt nk try la dgn brush sekali..haha..
    *bet u can imagine :)

  3. aku berus pki berus kain la..mst dia tmbh sronok..

  4. ggagaga maybe ni iklan berus gigi ni kan ? nak show berus diorang tu can make a superhero happy , eh ?

  5. @nuruashia: jom try! lepas tu kongsi result ngan saye (=

    @echaa: mmg patot try. guna berus besi lagi mujarab

    @Anisa: memang kiut. tapi gua lagi kiut la

    @achik: Berus kain memang kegemaran dia

    @Amiirah: Tak tau la iklen ke apa... probably kot (=

  6. ololo tomenye batman ..hahaha...
    siap gune berus gigi lagi tu yg xtahan tu..hahahaa

  7. s.u.h.a says:

    pakai berus jamban saja.

  8. taufiq says:

    berus gigi baruu suka la dia...
    try pakai berus gigi yg dah expired tgk sengih ke tak batman nye

  9. betul..kucing sy pun suka kalau kepalanya digosok ngan gentle...tp sygnya dia x pandai gosok kepala sy..hehehe....lawak la batman tu :p

Leave a Reply