Peeehhh… Awesome gila tempat tido mamat ni. Jeles gila gua. Tido mesti terasa seperti di awang-awangan. Kalo gua dapat rumah(place) macam mamat ni, mesti hari2 gua tido punya. Eh silap… mesti gua hari-hari dapat tido dengan hati tenang. Bila la agaknya nk dapat ‘bed’ cam mamat ni. Kena letak dalam ‘to-do’ list ni.

-Love and Peace… and God please make my dream come true-

P/S: gua mahu tido semint dua (=

, ,

16 Responses so far.

  1. macam mana agaknya klau jatuh . +___+

  2. @Umie: Tu baru mencabar. Tido sambil berdepan dengan bahaya (=

  3. Amboi! Seronok lah tgk org tuh tido, mcm bahagia je, HAHA

  4. klo umie memey x tido lah..

  5. awesome ! haha..awesome la sgt kn ? hehe ~

    Amin ~ utk doa kamu :)

  6. @umie: Umie gayat ke? hehehe

  7. This comment has been removed by the author.
  8. ni kalo bangun gerenti terus gayat. haha..

    May Allah grant ur dream.. :)

  9. Awesome bed..for men i must say..hehe:)

    hope your prayers answered..

  10. tips says:

    dapat tido katil sekarang ni pon dah bersyukur.. ;)

  11. @Tips: Gua tido atas lantai je 'skrg'. hehehe

  12. hah. kalu xde bntal. air liur meleleh jtuh mana ni? haha. tp mmg awesome pun!

    p/s : komen kt entry azie tu mcm kna hack je. btul ke encik bob merley yg komen? haha

  13. klu tgh tido tu tetibe koyak, memang best...

  14. huuu sapa tak teringin wehh, ak pun teringin woo

    kalau jatuh tu mmg best gila ah, tetiba jth org smbut lagi owsom..=D

  15. s.u.h.a says:

    darn. best betul katil macam ni.

  16. Anonymous says:

    macam atas buaian pulak..hahaha nice

    abu
    http://ashgive.blogspot.com/
    sori kena komen mcm ni sbb abu tak leh komen kalau tak pop-up..

Leave a Reply