Why do some (that I encounterer)  asian girls like to pose cute in their photos?

 

Please answer me!!! Please!!! I’m begging you.

I’m searching for answer myself.

Next time I’ll give the answer. I’ll try to ask around and post it after I get some time

Peace!

, ,

7 Responses so far.

  1. n!cK says:

    no komen...ngaaaaa~~~:P

  2. hoii.. hg p mana... lame ilang sudah..
    ni regarding ur qtion kan..

    sebab dorg mmg terase cute kot..
    post paling sopan la katekan..
    takan nak kakang2 lak..
    ye dak.. kah kah

    nak dapat laki hot kot..
    kot kot.. kot jek la..
    damm.. jawap soklan ke ni..
    empangan..

  3. papabear says:

    asian girls only? I think all girls would do that even though some are not cute at all hahaha...

  4. ekmal says:

    aritu ko ade recommend cte just friend utk aku, aku dh download..just x sempat tgk je..
    lgpn aku dgn pompuan tu dh x contact dh..hahaha

  5. ni aku nak tambah sikit...
    hahaha... cube la cube...
    ko bayangkan org set set amarika n affika tu
    wat pose cute macam girl asia..

    hahahaha.... aku xleh bayangkan..
    siyes aku xnak bayang kan.

    ape lagi kalau KHAIRUL yang wat gaya cute
    siyes damm aku pengsan 8 hari..

  6. menurut kajian sosial yang dijalankan baru sebentar tadi..gejala ini disebabkan oleh wanita yang bersifat feminine, jika mereka bergaya macho semestinya mereka akan dicop sebagai tomboy, tomboy selalu dikaitkan dengan lesbian. lesbian merujuk kepada wanita atau gadis yang mempunyai kecenderungan seks atau nafsu terhadap wanita atau gadis yang lain. sudah tentu gadis2 ini tidak mahu dilabelkan sedemikian rupa kerana ia akan menjejaskan imej mereka sebagai gadis asia yang terkenal dengan sifat lemah lembut.

    Merujuk pernyataan Mr Line.. aku percaya ko akan pengsan kalau KHAIRUL buat pose cute..kerana FADZLY adalah seorang yang macho

  7. Lesbian is awesome to watch!! huahuahua
    Jahat gilak aku!

Leave a Reply