:Happy Tahun Arnab for Chinese dudes and babes yang kenal aku.

Aku super busy ngan interview baru-baru ni, so tak dapat nak update blog ni

Thanks to you guys yang sudi tegur aku kat shoutbox. Sorry sebab tak balas, nanti aku balas la sapaan korang =)

Sekarang tahap kesibukan aku dah lower sikit tapi still high.

Aku harap2 dalam dua minggu lagi dapat la aku start keje

Keje apa? Secret lah bebe. Takkan sume menda aku nak cakap kat sini kot =)

Mau entry baru? Banyak kot idea kau. nanti aku taburkan di permukaan blog ni. Tapi idea aku merapu semuanya. Blog ni pon memang tempat aku merapu pon =)

Lastly, Doakan kejayaan aku. Wish me luck.

Peace!

, ,

10 Responses so far.

  1. dude good luck..dapat keje jgn lupa bnje saya hehe

  2. ko jgn keje jadi gigolo babe..
    siyes jgn..

    hahha...
    all the best la..
    1st gaji lu blaje gua mkn sudah la..
    heee

  3. Ungu says:

    'taburkan'?

    aku suka kosa kata kau.

  4. @nurul
    bole je. tu pon kalo dia sudi la =)

  5. @line
    Kalo gua keje kat ganu bole je blanja lu bro =)
    nnti kita lepak2 bro

  6. @ungu
    kosa kata saya biasa sahaja =)

  7. meh bisik kat aku kau keje ape..

  8. same la kite....
    hakhak..tetibe..
    tp kan...memang...busy....
    sempoi r ayt...hakss

  9. babe... aku rindu kat hang la..
    hahaha damm....

  10. gud luck.. dapat keje ingat-ingatlah yang maseh belajar ni

Leave a Reply