Funny dentist with syringe Siapa takut jumpa dentist?

yeay! saye takut!” jawab aku tanpa segan silu.

Apa yang nk dimalukan. Aku rasa ramai kot orang yang gementar, or maybe takut nk jumpa dentist. Dalam kes aku, aku memang tak suka bau hospital. And dentist… aku tak suka kena cabut gigi, siapa yang suka kan? Aku lagi la tak selesa bila diorang drill gigi aku. Ngilu super.

Kali ni aku memang terpaksa pegi jumpe dentist. Memang bukan hobi aku saja2 pergi jumpa dentist. Two weeks yg lepas aku pergi jumpa dentist sebab dah 2 tahun kot tak pernah jumpe dentist. Ade satu tampalan(filling) gigi aku yg tercabut. so kena la tampal(fill) balik. Hari tu diorang buat temporary filling je, so esok aku kena la pergi buat yang permanent

Aku adalah seorang yang jimat. So aku pegi poliklinik dekat umah aku je. Hanya bayar 2 ringgit beb. Aku harap2 dentist yang aku jumpe esok tu cool.

Nasihat aku pada hari ini: Gosoklah gigi anda setiap hari!

(Kalo dentist camni baru cool.)

Peace!

p/s: org hebat pon takut something tau!

,

10 Responses so far.

  1. hahahaa... orng hebta takut dentist..

    sye malu dengn dentist sb tue gigi x cntek :-( huaaaaa

  2. dulu gigi saye cantik. skrg kurang cantik lah.

  3. damm.. teringat zaman gg ak d gerudi.. sejak tu ak beli berus gg mahal2 n listerine...

  4. listerine mahal la. xde duit ooo.

  5. betul2..orng hebat pun ada benda takut..hee..tapi comel la penutup mulut tu! ngeee;P

  6. aku tahun lepas jumpe dr..gigi berlubang..dalam gile, dr nak korek pon takut2..listerine mmg mahal oo..aku pon xsanggup beli

  7. hahah... abes la gigi ko nti...
    dentist skang mkin kejam....

  8. read my post pasal impacted teaath surgery.. sure ngeri tengok gamba gigi i yg kena bedah...

  9. ade duit lebih.. aku beli loo.. kalau segkek.. ubat gg safi jek la jwp nye... (takut oo hh osak)

  10. aku pon masih bergantung pada obat gigi safi. huahuahua

Leave a Reply