somali_pirate_2010Photo: American Common Defense Review (TM)

Kalo sebut pirates. Mesti ingat ala-ala Johnny Depp dalam cerita Pirates of Caribbean. Sekarang mana ada pirate camtu dah. Sekarang diorang dah pandai assault riffles. Kalo sebut pirate zaman moden, kita akan dengar pasal Somali pirates. Diorang rompak kapal-kapal kargo. Aku tak nak lah cerita panjang. Aku pon tak la tahu sangat.

Photo: southparkstudios

Kat sini aku just nak kongsi lagu Somalian Pirates Song daripada cerita  South Park yang lawak super itu.

Lagu ni memang best dan bahasanya agak tidak tertapis. Biase la South Park kan. Aku memang selalu kot layan lagu ni. Siap ade dalam ipod and phone aku lagi and pernah jadi ringtone aku buat sementara waktu.

Video source: Southparkstudios

Enjoy!

Peace

P/S: Saya takut sama lanun ooo. itu pasal saya tak naik kapal laut =)

I do not own the video. The video was hosted in another website. If you have problem, go the that website and ask them to remove it. After that go fuck yourself!

, , , , ,

Leave a Reply