Bila saya memeriksa shoutbox saya, saya telah dikurniakan awards. Awards ni bukan satu tapi banyak bergedabak satu bundle mengandungi pelbagai jenis awards. Masa saya sekolah dulu dapatlah juga awards. semenjak jadi adult ni, ni first time kut. Akan tetapi rupa awards ini amatlah memeranjatkan saya. Memang luar jangkaan lah :)

Tetapi saya tetap akur. Oleh kerana tidak mahu mengecewakan Bro GematriA yang osome itu, saya dengan sukacitanya menerima awards tersebut dengan hati yang redha. Saya suka!

Bukti award diperolehi dengan sah:

shout memberi awards

pengesahan awards copy yg bertanda bintang tulah saya (gambar from In Secret Love We Drown)

Awards tersebut adalah seperti berikut:

18copyAB background Pink-Wallpaper-pink-color-898011_1024_768

 Aduh! Seksanya saya nk susun awards ni. Lepas ni rasa cam alergic lah dengan awards. huahuaua

Tag?

Saya taknak tag orang lah. Biarlah saya sorang yang terseksa

Pikir2 balik, Encik Line suruh Tag dia

Ambik ko, TAG:

Encik Line Putih Line Hitam yang Macho

P/S: Saya orang yang memahami :)

Peace!

,

11 Responses so far.

  1. Azie Azra says:

    haha.mmg memahami !bole la wat resume cari kerja :p

  2. babeng banyk syal.. terase fobia tak.. hahah... ko tag aku bob.. ak nak.. hahahah (macam lahanat)

  3. woahh ! banyak giloo.
    haha :D

  4. peh byk gle.bkn xske lyn award.tp kdg2 lpe :)

  5. @Line
    Ok bro. Ambik ko aku tag!

  6. bwahahahaha..
    trimas bro! psl sudi angkat sume awards tu.

    erk? agak2 lepas ni trauma kah bila nampak blog gua lagi?

  7. waaaa.............banyak gile award.......

  8. ekmal says:

    satu award pn aku xde lg..hahaha

Leave a Reply