Winter break. Yeay!
Bole kata the best school break kot after summer break. Last winter break aku pegi Las Vegas. This time sebab dah jatuh miskin selepas bayar duit rumah, aku pon decide pegi Hoboken.


Flight ke Newark dijadual berlepas Thursday, pukul 5 petang.

Dipendekkan cerita:


  • That day I got two exams
  • Oleh sebab itu, aku tidak tido langsung. thanks caffeine!
  • 11 am - 11.50 am exam food microbiology
  • 1 pm - 2.30 pm exam biochemistry metabolism
  • Bertolak pegi airport kul 4.10 pm
  • Sampai airport kul 4.30 pm
  • 5.00 pm diberitahu flight delay for 1 and 30 minutes
  • 6.30 pm naik flight and sampai Newark kul 7.30
  • Kat Newark, Tersedar aku terlupa bawak my friend address.
  • FYI: last summer my cellphone account kene potong sebab 3 months tak bayar
  • decided to go to Hoboken by train and contact them later
  • 9:30 pm sampai kat Hoboken terminal
  • aku pon pegi kat public phone(tak pernah guna sebelom ni)
  • Aku try byk kali but tak dapat. Baru aku sedar bahawa aku tak reti guna public phone.
  • Lepas aku habis 5 dollar, aku pon try call operator. and finally dapat contact kawanku
  • 11.00 pm Apok sampai kat Hoboken terminal
  • Rupa-rupanya apartment dia just beberapa block dari hoboken terminal.


Pengajaran: Plan your trip first.




Sekian,


Peace


Today 8 December 2009, the third wave ska band from Boston, The Mighty Mighty Bosstones just released their 8th studio album. I think this band is one of greatest ska band from america. With the mix of ska-punk, ska-core, and third wave ska in their music, it makes me want to dance when I listen to their songs. Oh yeah!!!


This band was formed in 1983 (before I was born!!) and this new studio album, Pin Points and Gin Joints  was produced by Ted Hutt under Big Rig label. 


Visit their their myspace page to listen to the song from the album and you also can download one free song from their album. 


This song is " The Impression That I Get"from their album Let's Face It (1997), which is one of the popular songs.





Hope you guys enjoy this

Peace.

This is my previous trip to NYC. Time ni Fendi still with us. May Allah bless him. Amin(he's still alive dowh). kitorg pegi jalan2 sampai lebam lutut.









Till next time

Peace

I just booked my flight for this winter break. Destination - New York City Babeh!! Damn Tiket flight mahal gampang 180 dollars plus tax WTF?! Aku lepak umah Apok for 3 weeks sampai New Year. I'm still thinking whether  nk pegi celebrate new year kat time square ke tak. 2 years ago kitorang pegi kat time square but there was too many people and kitorng tak dapat tgk ape2 pon. cis btol.

This year nk sampai jugak kat Central Park and nak tengok John Lennon Strawberry Field memorial. I've been to New York City for almost every year but tak pernah pegi central park or Statue of Liberty. Macamana pon I need to go to Central Park. Liberty Island maybe time spring kot. Right now it is too cold. Strawberry field bukannye gempak pon. just memorial in the Central Park. But still rasa cam nk pegi je. hehe.

"the strawberry field memorial"

"Entrance to strawberry field"

It look simple but in a peaceful surrounding. wahh cam menarik je. Gambar2 kat atas tu time end of spring or time summer. Sekarang ni musim luruh or awal winter, so it will be different lah.


Maybe kalo ade duit lebih bole shopping for barang2 winter. Mintak2 lah duit gugur dari langit. Ameen!!

Kalo ade live or konsert not bad right. haha

Till next time

Peace..


Aku stop memblog for almost 2 and half years. Ntah apa sebab rasa nk start balik. setelah kene influence ngan rakan serumah yg sudi me-lending-kan cameranye kepada aku (camera aku dh kemik and arwah setelah trkepit pintu kete time trip ke vermont). Thanks taufiq for the help.

Aku pon tak paham la ape itu blog. so aku tulis je ape yg interesting dlm hidup aku in the present or ape yg best penah aku buat in my past. Sori la guys. Aku guna mix language in this blog sbb senang skit bagi aku. lantak la korang kalo tak paham.

Bagi yg tak kenal aku. People call me merlley and i call myself Bob Merlley yang Terhebat. harharhar.

Please give me your support.

Peace


There was not much thing to during summer in Rochester, so i decided to take classes like Genetics and Chem Separation. Genetics was great thanks to Najmi's past year exams and quizzes. I love you man!!!
Chem Sep class was not that bad, Dr. Rosenberg was so cool and sempoi. I only went to the class for a couple of times. Thanks to the past year exams, again, everything turned out to be great.


But the Separation lab was like hell. Amy Chow is so kemaks. Sia2 saje lawa, chit!. Sakit hati btol. Damn! I need to retake the lab again next spring.


Besides class there were other things i did:


  • Potong rambut sampai super pendek

  • Main Rock Band sampai lebam.

  • Membuli Momo (i called him Loser)

  • Jalan2, dekat-dekat ni je
pameran auto and auction kot

erie canal park

Ontario Lake

bermain batu-batuan

abbott's, anyone?

too bad, aweks2 bikini sume dh balik  :(


Credit: Thanks Suhail sebab bagi pinjam camera, Nikon D40

Till next time, guys

Peace

I never spend my summer in America. This would be my first time (i'm a bout to lose my summer virginity. LOL). I never thought i would spend my whole summer in Rochester. I heard a lot of rumors about summer in Rochester but it turned out to be true!!! Summer in Rochester seriously macam SHIT, TAIK, feces, and so on.


How could this happen? Ok, this is the overview.

  •  Aku balik summer tiap2 tahun, so rasa nk buat perubahan skit.
  • This would be my last full summer here. (next year grad)
  • nk try experience la kononye
Actually aku tak plan on nk duduk kat Rochester. Asal2 aku plan nk pegi New York City and stay kat Stevens. Memang dh plan baik2 punye.

Tiba2 belakulah kronology berikut

  • Apok (budak Stevens) balik. and ramai la pulak budak stevens balik.
  • No Apok summer is meaningless in Stevens
  • Aku pon teringin la nk balik. so aku usha la tiket balik Malaysia
  • Tiket pulak harga macam gampang
Oleh itu, Terdamparlah aku di bumi Rochester yg panas ini.


"Ontario Lake by me using nikon d40"

I know, my life suxx

Peace